//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
YOUR TAG ^^.
Wednesday, 14 December 2011 | 09:17 | 0 panda
Heyhey :DD

Tagg nh dari  #Noor farhana Mohd zin [http://farahahalife.blogspot.com/]Thanks lah Haha seba tag dekat faten ,ingat jugak ye dekat faten ,terharu nh :]] Hihi :DD

okay faten jawab okay soalan Haha :]

nh soalan dari haha .Faten copy balik tau >.<


1. siapa nickname boyfriend ? if ada~
----->Topek & Biey :]]

2. you study lagi or kerja ?
----->sudah pasti laa study , macam awak jugak ^^.

3. suka makan fast food ? kenapa erk ?
----->kurang suka lah sebab kan tak berapa kenyang , faten badan je kecik tapi tangki besar :D

4. kalau ada orang bagi you bunga then how you feel ? nak cakap apa kat dia ?
-----> Disebabkan faten penah dapat BUNGA kan .Feel eh terharu mesti lah ada kan lepastu mesti akan rasa kita orang yang paling bertuah dalam dunia nh , Hihi 

5. lebih prefer tengok tv or dengan radio ?
----> Radio . 

6. kenapa erk perempuan suka sangat snap picture dengan mulut itik beliau ?korang rasa apa ?
---->mungkin diorang rasa nampak cantik atau cute bila senyum macam tu .

7. you dah ada boyfriend then ada orang nak confess perasaan dia kat you ? how?
---->kalau faten ,faten akan cakap dekat budak tu , faten tak dapat nak jadi GF dia tapi mungkin boleh jadi kawan baik dia :]

8. tema wedding you nanti apa erk ? :)
-----> no idea :]

9. you rasa you boleh terima tak if one day husband you nak kawin lagi dua tiga ? hee =='
----->Insyallah .Hihi :]] #tak cakap tau terima ke tak .

10.lebih suka mesej or call ? why ?
-----> lebih suka text lah sebab tak suka cakap lama lama dekat phone ,PANAS TELINGA 

11. you rasa soalan-soalan nih semua mengarut tak ? hahaha :DD
-----> Okay je :DD


    #hanyainisahaja setakathariini :]


Older Post