//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
AKU RINDU KAU M T A H :DD
Tuesday, 6 December 2011 | 22:29 | 0 panda
Hiii :D
Cuma nak bagitahu aku rindu kau sangat sangat , aku dapat rasa betapa risaunya aku bila aku dapat tahu kau dah tukar tempat belajar ,Aku takut kau lupakan aku ,tapi act aku lagi banyak buat macam tu dekat kau kan .Kau nh bagus tahu tak ,penyabar sangat , Kalah aku ,yang peragai macam lelaki nh (!) Thanks to Allah sebab jumpa kan aku dengan kau . OK aku RINDU kau .

sorry sebab aku jarang text kau , sebab bila text nanti ada je masalahnya kan , Aku nak tunggu BB aku dulu dapat balik baru aku #Textkautanpahenti :DD iloveyou :D

aku rindu time kitee HANGOUT bersamee :)











#onlythisfortoday :)



Older Post | Newer Post