//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA :DD
Saturday, 5 November 2011 | 22:05 | 0 panda
assalamualaikum ,
Hye blogger sekalian .
Pertama sekali nak ucap "SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA "
tersangat lah meriah rumah aku nh kan , sangat lah seronok kan bila dapat berkumpul ramai ramai , masa nh jelah dapat jumpa sanak saudara yang dari jauh dan dekat :]] always make me smile .sayang aku dekat KELUARGA HUSSAIN nh :]]

# tak lupa juga kepada yang tengah menunaikan ibadah haji .lakukan lah ibadah haji dengan MABRUR bukan MALBOROW . tak tahu lah spelling tu betol tak , kalau slah harap maafkan yee :))



Older Post | Newer Post