//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
HOUSEMATE .IMICHUUUUU
Friday, 4 November 2011 | 19:53 | 0 panda
Housemate :]
Rindu korang sangat lah , mesti sekarang korang sibuk kan dekat rumah , memerah otak , tengah study kan .
Firstlyy , aku nak minta maaf sangat ye kalau selalu menyakat korang dekat rumah tu ,
sempena nak RAYA nh , dengan nak exam ,
MOHON maaf ya kawan kawan .

Credit to # Mira Abas :]
Faten nak minta maaf sebab selalu sakat mia kan , Mia baik sangat lah , susah betol nak tengok kau marah , paling paling pon kau buat muka yang hidung kembang tu , Hehe :P Jangan marah , taknak taknak , nanti muka berkedot :P jangan lupa study tau sayang , nak exam nh kan , Buat yang tebaik dari yang terbaik okay babe <3 love you more sayang . Hati hati balik MELAKA nanti tau .

This is the Mia my awesome Baby <3

Dua dulu : Aira Atira [ Pretty Girl ]

Credit to Tira : Tira sorry tau banyak buat kau marah kan , sebab suka ikot apa yang kau cakap kan , Betol tak ? Tapi kalu kau marah , senang je nak pujok kau, Aku cakap lah kau comel semua , Mesti kau terus okay kan , HAHA , tapi memang kau comel pon laaa , Btw jangan lupa study kat rumah tau , Aku tahu kau boleh buat for Final exam nh . Sayang kau lebih , Aku rindu kau bila teringat gelagat kau dengan jieha yang macam budak2 tuuu , Hihi

Tiga Dulu :]
Credit to Siti aisah Mahaydin :]

Ecah , aku mintak maaf tau untuk semuanya okay , Aku doakan kau berjaya tau , Thanks ecah sebab sudi jadi MAK dalam rumah kita , Kalau takda kau dekat rumah tu ,taktau jadiapa kat kiteorang , kau masak tok kiteorangg , masa mula mula dulu , tapi kau masak memang sedap cah , Bak kata aku 'DAH BOLEH KAHWIN DAH ' Hihi , Jangan marah tau , Btw have a nice day at JOHO okay , sweet home =.='

 Empat dulu :]

#Zetty hanany
Budak paling pandai dalam rumah kita kan , Hihi , Cantik lagi tu :] Untunglah acid sayang dia tu kan :) Takpa sama sama pandai , Zetty 2 nanti tolong lah ajar saya Acc ya , Boleh yaa , Hihi , Best dengan Zetty nh kan , Dia akan masak bila dia rasa nak makan benda tu , Benda tu kami tak penah makan pon , tapi sumpah SEDAP lah zetty , Nyum nyum , Nak lagi nak lagi , GoodLuckForFinal Okay babyyyyyy <3


Lima Dulu :]

#Si chubby Plus si Manja nh !
Najiha Jiha :]

Najiha sayang , awak memang penyeri rumah tahu , memang best dapat satu rumah dengan awak , awak comel boleh , ramai kawan saya suka tengok muka awak , sebab awak comel ,Bulu mata lentik , HAHA , itu diorang kata lah , pada saya , saya suka tengok gelagat awak boleh , yang boleh buat saya gelak sampai nak nangis tahu . Hihi , Btw semoga berjaya untuk final exam nanti , study yang terbaik , Buat family awak gembira tengok RESULT awak okay baby , sayang muuuuuuu lebih # Najiha jihaa <33



Enam dulu :]

#Mimie Azirah ,Baby goodluck for your final okay , jangan lupa study kat rumah tu , jangan lupa juga buat asigment apa yang perlu okayyy . Thanks for everyday sayang , Accompany me go to class yeah , Mybestie yeah :) Harap maafkan kalau add terkasar bahasa atau apa sekalipun okayyy <33



finally ,
Check this out ,My housemate Awesome Right :]
semua cantik2 , Pandai pandai , Untung tau dapat jadi housemate diorang ,
Pandai Masak , Terbaik lah ,
Btw GOODLUCK okay sayang <333


Older Post | Newer Post