//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
FAA -.-'
Friday, 4 November 2011 | 10:11 | 0 panda
Hey anybody Homeee -.-
Firstly , lama gila dah rasanya tak update blog nh , memang dah lama gila lah kan .
taktahu lah kenapa dah lama tak update , 
nak kta malas , tak jugak .
takda idea nak typing kott :]] Hihi 

Okayy ,kali nh banyak sangat benda yang nak diceritakan :]
Kali nh nak cerita pasal wedd Kaka eika dulu 
#Noratikah Yunus ,
 Memang Best Gila lah kan , Trip pegi sana , Layanan terbaik wokk :']

Habis Wedd kami pegi Trip ke Menara condong dengan I-city :]

sekarang tengah mood nak study for exam dengan home sweet home : JOHO :]




Older Post | Newer Post