//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
SERIUS SUKA :)
Friday, 23 September 2011 | 03:18 | 0 panda
hye preeps , lama sudah rasanya faten tak update blog nh  , macam wujud tak wujud je dah blog nh , lagi lama tak update lagi banyak cerita yang nak di ceritakan kan , cerita hal raya dulu lah , Biasalah kan , cuti raya dapat seminggu je selalunya bagi STUDENT kan , so bila dah dapat cuti tu , gunalah dengan seelok elok nya , raya tu faten pegi beraya rumah dak dak sekolah lah kan , macam setiap tahun buat , cuma tahun nh tak meriah macam tahun sebelumya , sebab ramai yang takde kan .tapi nh ada lah sikit gambar raya kami , HIHI :)







yang nh gambar beraya dengan budak rumah pulak  :)






Older Post | Newer Post