//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
Tag Tag ^_^
Tuesday, 2 August 2011 | 08:19 | 0 panda
hello reader , motif gambar di atas ,nampak tak , act motif je gambar belon tuh jee , naktau ape motif nye motif nye , sebab ade orang penah cakap , kalu nak sayang orang , sayang seperti bentuk bulat ? sebabnye kenape ? sebab bentuk bulat takde penghujung nya laa kan ,pehh bila dengar th jee , gear auto , terus ketawa and tersenggih sorang sorang , HAHA :]] thanks laa awak dah buat saya sayang pada awak ,cara awak jage saya , memang lain dr y lain , thanks sangat sangat yee awak , awak baik sangat kannn :) selalu doakan awak bahagia dan dapat yang terbaik dari ape side sekalipun :) thanks aak .LOL <3


Older Post | Newer Post