//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
MIXED FRUIT :)
Monday, 1 August 2011 | 12:16 | 0 panda
*Sentosa station :]


 *Universal studio , singapore :)
 *Thanks for ESPRIT :]
 *Hard rock babe :]



*konon nak jadik model ,HAHA 


Hello semua ,hari nh aten nak story pasal cuti yang penuh dengan aktiviti nya , aten balek dari melka ke jb hari sabtu petang , sampai jeh rumah , terus laa rehat kan , penat sangat :] keesokkan hari nya hari sabtu kan , betol tak ?mestilah kan , lepas jumaat kan sabtu , HAHA . ok hari sabtu aten gerak singapore , sebab member nh nak sangat pegi sana , so pegi laa dgn dia sekali .banyak sangat tempat yang aten peg , macam nak patah kaki pon ade jugak lahh ,then thanks to kaka mas ,banyak ebelanja aten , haha :] ade lah gambar sikit untuk papran korang semua :]


Older Post | Newer Post