//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
BOWLING TIME "
Wednesday, 3 August 2011 | 14:48 | 0 panda

first post , semalam hari rabu kan , first time budak budak bowling pmm pegi maen dekat luar , means practice laa kan , then kiteorang sume pegi maen dekat mahkota prade , tempat famous kat melaka th .Act kiteorang gerak kol 2 , then sampai sana adalah setengah jam kemudianya , sampai sana je , tempat dad di reserved , SUMPAH best gilaa , smapai sana jeh ,kiteorang cari LANE nama kiteorang , then amek kasot terus tercengguk kat depan screen th , HAHA , ya ng kelakarnya lane kiteorang sebelah player BOWLING ~bolee lahh hebat , HAHA , best tgok care dia baling bola th , tp susah nak buat bola macam th , tapi satu ari th memang FUN gilaa , tak rasa macam puasa dahh !group aten ade 4 orang termasok aten ,tapi aten jelaah yang TAPAU ,ahaha :P kelakar gilaaa je , tapi enjoyy laaaa :) tak sabar nak maen NEXT WEEK !

SECOND POST ,best nya time puasa nh kan , dapat rasa nikmat nya berbuka dengan HOUSEMATE , masak sama sama , buat ape semua sama sama laa , sumpah best sangat , nasib baik dapat housemate yang baik baik ,HAHA , y pandai masak , senang kje :) syang korang laa wehh !

LAST post malam th aten keluar dengan dak dak boling nh , ade YAN , EKIN , MERUL and DINIE , best gilaa lepak dengan diorang kepala masuk air bila dengan diorang , lagi lagi bila tengok gelagat yan , HAHA , takkan benti ketawa punyeee ~terbaik wokkk :]


memang ari yang best sangat semalam :] enjoyy jeh , takpayah nak sedih sedih ~thank korang buat aten happy satu hari .


Older Post | Newer Post