//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
SAYANG GILA STUFF NH :)
Saturday, 9 July 2011 | 23:44 | 0 panda
Hari nh , aten nak update pasal barang y paling aten sayang setakat nh , SUMPAH sayang gila , sebab aku beli dengan duit aku sendiri , tak guna duit mak bapak pon :]

barang pertama paling aten sayang mestilah :]
HP MINI : tapi aten nye bukan colour nh lahh , nh buat gempak jee , tapi kalau ade rezeki mesti aten upgrade hp mini aten nh , sayang kau babe :]


kedua :] sony ericsson G705

nfune nh paling aku sayang , sebab kalau takda fun nh , susah lah aku nak contact sape2 kan , then nak bergambar lagi , nak wifi lagi , HAHA :) nak call lagi ,macam macam laa , y penting nfune nh paling aku sayang , HAHA


ketiga : fipper slim :)

Dah lama nak beli selipar nh , kalau tak kerana selipar hilang , memang tak la aku beli selipar nh . lawa gila kan warna selipar nh , sumpah sayang :]


Older Post | Newer Post