//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
ROJAK CAMPUR ~
Tuesday, 26 July 2011 | 04:32 | 0 panda
hye kawan kawan , rasanya dah lama sangat dah tak update blog nh :] nak tahu tak kenapa tajuk ENTRY macam th , sebab banyak sangat cerita yang nak dikongsikan ! mula dengan class laa eyy , sekarang jadual penuh sangat , penat sangat , lagi lagi dah jadi outsider kan ,penat laa jugak kan , nak ulang alek dari rumah ke tempat belajar,HAHA :] nak cerita pasal nh pulak , ehh thanks yee kawan kawan yang ajak lepak , best sangat lepak dengan korang sumee , tak kering gusi dibuatnya laa ,tapi takde gambar laa ~sebab tak snap gambar langsung satu hari th ,then thanks kepada sesiapa yang paham keadaan aten sekarang yee , hihi , nh jeh yang nak dicerita setakat nh :] bye bye :]


Older Post | Newer Post