//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
MALACCA , HERE I COME =.='
Monday, 4 July 2011 | 20:56 | 1 panda
Firstly , dah lama gila tak update blog , agak busy lately nh , dengan macam macam probs .BIASALAA th kan ,HIHI :] haish . tak lama lagi dah nak masuk poli sudah lah , SUMPAH , macam taknak balik jeh laa , MULA MULA aku lah orang pertama y EXCITED nak balik sangat poli , tp bila dah nak dekat , taknak balik jugak , nh lah FATEN AMERA <3 HAHA :]

btw di masa y cuti nh , penat KEJE KEJE KEJE . ahah . tapi di sebalik penat th , aku enjoy sangat dengan orang d sekeliling aku lah , lagi lagi budak kecik 2 orang nh . NOOR FARHANA MOHD ZIN  and NOR FARIZA ROSLI , sumpah best gelak gelak dengan korang , MADAH reject orang jehh , HAHA :] dah lama gila tak spend time dengan korang , lagi lagi fariza , ILY bestie .


dalam masa y sama mestilah sayang nak tinggalkan  FAMILY n my buddy lahh :) ily

lepas nh , dah jumpa dak dak poli , tak sabar rasanya nak jumpa si BEDAH BEDAH DAT bakal 2g , HIHI

Only this for today , away  to CITY SQUARE jb , tengok movie dengan si DIA :] thanks bro :]


Older Post | Newer Post