//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
NAK CUBA CONTEST INI :]
Saturday, 25 June 2011 | 01:39 | 2 panda
                                                      CONTEST :]  I HAVE COOL STUFF 



Assalamualaikum.

hihi :] Act dah lama nak TRY contest contest nh , tapi macam tak berani berani jeh nak try , tapi last last aten buat keputusan jugak nak try CONTEST nh , menarik minat ku :] Hihi , Ini yang aten tahu ~



Ada 3 kategori untuk contest ni 

1: Untuk blogger wanita ( Aku yang akan pilih pemenang nya & tak memerlukan like/vote)
2:Untuk blogger lelaki ( Aku yang akan pilih pemenang nya & takperlukan like/vote)
3:Terbuka tapi ingat yang ni special sikit siapa dapat like terbanyak akan menang & for sure memerlukan like/vote




                                                     Banner Contest ( I HAVE COOL STUFF ) :]

                  
hey anda semua , First time aten nak join contest nh , minat sangat dengan  contest nh , contest ini owner nye AFLINA AFFANDI . Aten join kategori 1 & 2 .Korang nak tengok hadiah & syarat contest nh tak :] CLICK SINI . Hah , jangan lupa like photo ATEN  untuk kategori 3 dekat SINI jugak okeyy :]
  

nh GAMBAR yang aten GUNA untuk contest nh ~


Aten & jam PURPLE plus HIJAU :]
aten pilih jam th sebagai cool stuff aten sebab , walaupun murah iaitu RM10 ,tapi jam ini sangat bermakna kerana jam ini tanda persahabatan aten dan kawan kawan aten :] PERSAHABATAN yang tiada akhirnya , ENDS :]



              Then aten tag NFMZ  dengan syeeda tok join contest nh :]
Kepada sesiapa y nak join pon amat dialu alukan okeyy :]

                                        Last Day contest nh 1 September 2011 :]
p/s : Rajin rajin lah LIKE gambar aten heh :]]


                                          How to VOTE me :] like this yeah 
:]  Mesti like Empunya Blog nh dulu 
              http://www.facebook.com/AflinaAffandi.Blogspot?sk=photos


:] Then masuk LINK nh , and LIKE this picture 
                    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=196256427088321&set=o.161625160569807&type=1&theater



Older Post | Newer Post