//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
i love you cuzzy :DD
Sunday, 12 June 2011 | 20:35 | 2 panda
eherm eherm ,
tetiba nak update pasal cuzzy cuzzy yang aku sayang sangat nh :)
sume comel comel gilaa :P
seumur hidup rasa nya gambar yang dekat bawah nh je yang pernah bersama , kira sume ade lah :)
nh pon masa uncle kami kahwin lah :))

from the left side : RUSYAZA LIYANA , DHIAH , KIERA RAHMAN , AQILAH AINA , FATEN AMERA , EMMA :))


aten yang sorang ganjil kat situ hah ,TERSELIT , heh :P

cerita pasal ini cuzzy aten nh , kiteorang selalu di panggil ANAK DARA oleh mak mak kiteirang yang sememang nya MERIAH , keluarga hussain sangat meriah lah . kalu atok kami ade lagi mesti dia bangga sebab dapat cucu yang pandai and comel comel .

MULA dengan SAA :) a.k.a RUSYAZA LIYANA

SAA ,
 aten tahu saa banyak sangat prob kan , tapi saa jangan lah pikir sangat okey ,kalau ade jodoh tak kemana , lagi satu masalah kita kan sama jeh kan , BETUL TAK ?aten nak saa buat yang terbaik okeyy , SPM kan tahun nh , TUNJUK y terbaik untuk family SAA and adek SAA ok :) ATEN tahu SAA , you can do it ok , i love you cuzzy FOREVER and EVER :(


dhiah ,
paling comel , paling chubby :DD
ape ape pon buat y terbaik ok

kiera rahman :)
 i love you cuzzy ,
selalu paling kuat sosehh dengan budak kecik nh sorang lah :)
budak kecik nh memang pandai ,
aten suka kalau sharing dengan dia lah , sebab dia seorang pendengar yang setia , BHAHA
budak , pasal ZZ jangan pikir sangat ok
aten doakan KIERA cepat cepat pegi sambung belajar ok budak :)
thanks jugak untuk blog nh :)


aina . budak paling kecik antara kami  :)
tapi budak nh bagoslah , boleh diharap ,
tengok , dia da besar kan ,
gambar dengan sape pon , tak tahu lah ,
hihi :) dia nh tua sebelum usia ,
tp baguslah , benda nh y mematangkan dea :)
AINA , belajar rajin rajin OK !


EMMA
tengok muka dia , comel kan !
betol tak aten cakap . cuzzy aten memang comel comel belaka lah .
si emma nh  dengan kaka dia ,
memang pandai make up
kalau ade FUNCTION family
mesti dia y jadi mak andam kami :)
mak mak jugak . bagus kan :) aten doakan y terbaik untuk emma :)



LASTLY , diorang lah cuzzy yang paling aten sayang <33


Older Post | Newer Post