//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
fanatic "MAHARAJA LAWAK"
Friday, 3 June 2011 | 11:11 | 0 panda
Dengan Lafas Bismillah :)

Hah , korang nampak tak apa y ada di ATAS ini :)

Ini cerita MAHARAJA LAWAK , satu satunya LAWAK y paling TERKENAL di MALAYSIA setakat ini , kalau korang tonton , mesti korang ketawa terbahak bahak kan , sampai nak pecah PERUT kan :D

BANYAK banyak peserta ML , agak agak korang aten sukee sape ? mestilah SEPAH , sepah TERBAEK wokk :D


BERIKAN sebab kenapa suka sepah ?

*sebab diorang nya lawak more to malay comedy laa :) boleh dikatakan setiap minggu sebab BEST  laa :)
*suka bila "APEK " komen : banyak banyak lawak ,ini lah baru FIRST TIME jumpa lawak btol betol melayu !
*suka bila MAMAT cakap , ini jogang BANGGANG , sumpah LAWAK ! haha then shuib pon berkata  *KAW diam PEAH , paling lawak bila JEPP cakap "BARANG y lepas JANGAN dikenang " HEE :P


INI PALING TERAMAT SANGAT BESTT :)


      PADA 31 may 2011 , masa tengah kerja , tiba tiba kecoh kat tempat kerja yang MAMAT sepah datang PELANGI a.k.a METROJAYA :) wahh , apa lagi an TERUJA semacam je ni kan ! HAHA , aten pon cakap lah dengan BESTIE aten , nak sangat bergambar dengan mamat , tapi takot nak cakap . then kawan aten pon cakap , takpe , BIAR dea yang cakap ,bila MAMAT lalu je , dea terus cakap  kiteorang nak bergambar , them mamat pon cakap OK , haha .memang HAPPY lah kan !


BTW  thank you so much WIS AL-QARNI :) 
my bestie EVER :)

       SUMPAH , lagi best kalau dapat jumpa JEPP dengan SHUIB SEKALI :) GOOD luck OK :)
                  good luck SEPAH <33


Older Post | Newer Post