//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
ANGKAT :)
Thursday, 9 June 2011 | 06:37 | 2 panda

Salam semua :) Ehem ehem ,hari nh Aten nak story tentang ANGKAT y tak brapa nk angkat lah kan haha .Selalunye bila bcerita tntg angkat ,mesti ADIK angkat ,abg angkat ,kakak angkat kan kan ?Tp y mnjdk masalah selalunya adk angkat kan ?But Kenapa bila org pompuan brangkat .org lelaki ske pertikaikan Ehh ?Tp kalau laki da brangkat ?Tknak plak pertikaikan ekk ?Sometimes ade certain orang th lg terok ,sampai adik angkat yg terangkat th die lebihkan lebih drpd Gf/Bf sendiri kan .Part tu y pling takboleh blah skali lah kan ?So persoalannya ,ptot kehh kte trust Gf/Bf sendiri ,bile bende th dah berlaku? 

Aten bukan nak ckp apa lah kan ,apa y Aten type nh sekadar luahan perasaan sahaja . Sebab from what y Aten tgok ,lelaki y dapat adik angkat y memang STYLE HOT CANTIK nh selalu diaorg lebihkan drpd Gf sendiri .Please lah , kalau dah tersayang sangat dengan adik angkat terangkat th ,lepaskan jek laa Gf th .Kenapa perlu seksa hati Gf sendri ?Bertimbang rasa laa sikit .Pompuan nh pantang dicabar ,sekali kau buat ,seploh kali ganda aku boleh buat kau . So be nice to Girls lah ehh .

So kepada sesiapa y terasa dengan post kali nh ,Aten mohon maaf. Mcm Aten mention td ,post nh hanya untuk meluahkan perasaan .Terimakasih :)



Older Post | Newer Post