//Faten Amera.
Travel this

Story About


Message

 stalkers







Setia



Sweetsour



Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
YOUR TAG ^^.
Wednesday, 14 December 2011 | 09:17 | 0 panda
Heyhey :DD

Tagg nh dari  #Noor farhana Mohd zin [http://farahahalife.blogspot.com/]Thanks lah Haha seba tag dekat faten ,ingat jugak ye dekat faten ,terharu nh :]] Hihi :DD

okay faten jawab okay soalan Haha :]

nh soalan dari haha .Faten copy balik tau >.<


1. siapa nickname boyfriend ? if ada~
----->Topek & Biey :]]

2. you study lagi or kerja ?
----->sudah pasti laa study , macam awak jugak ^^.

3. suka makan fast food ? kenapa erk ?
----->kurang suka lah sebab kan tak berapa kenyang , faten badan je kecik tapi tangki besar :D

4. kalau ada orang bagi you bunga then how you feel ? nak cakap apa kat dia ?
-----> Disebabkan faten penah dapat BUNGA kan .Feel eh terharu mesti lah ada kan lepastu mesti akan rasa kita orang yang paling bertuah dalam dunia nh , Hihi 

5. lebih prefer tengok tv or dengan radio ?
----> Radio . 

6. kenapa erk perempuan suka sangat snap picture dengan mulut itik beliau ?korang rasa apa ?
---->mungkin diorang rasa nampak cantik atau cute bila senyum macam tu .

7. you dah ada boyfriend then ada orang nak confess perasaan dia kat you ? how?
---->kalau faten ,faten akan cakap dekat budak tu , faten tak dapat nak jadi GF dia tapi mungkin boleh jadi kawan baik dia :]

8. tema wedding you nanti apa erk ? :)
-----> no idea :]

9. you rasa you boleh terima tak if one day husband you nak kawin lagi dua tiga ? hee =='
----->Insyallah .Hihi :]] #tak cakap tau terima ke tak .

10.lebih suka mesej or call ? why ?
-----> lebih suka text lah sebab tak suka cakap lama lama dekat phone ,PANAS TELINGA 

11. you rasa soalan-soalan nih semua mengarut tak ? hahaha :DD
-----> Okay je :DD


    #hanyainisahaja setakathariini :]

AKU RINDU KAU M T A H :DD
Tuesday, 6 December 2011 | 22:29 | 0 panda
Hiii :D
Cuma nak bagitahu aku rindu kau sangat sangat , aku dapat rasa betapa risaunya aku bila aku dapat tahu kau dah tukar tempat belajar ,Aku takut kau lupakan aku ,tapi act aku lagi banyak buat macam tu dekat kau kan .Kau nh bagus tahu tak ,penyabar sangat , Kalah aku ,yang peragai macam lelaki nh (!) Thanks to Allah sebab jumpa kan aku dengan kau . OK aku RINDU kau .

sorry sebab aku jarang text kau , sebab bila text nanti ada je masalahnya kan , Aku nak tunggu BB aku dulu dapat balik baru aku #Textkautanpahenti :DD iloveyou :D

aku rindu time kitee HANGOUT bersamee :)











#onlythisfortoday :)


IMY ( M T A H )
| 02:55 | 0 panda
This is what you say to me "Feel in love wif FATEN AMERA BTE AZMI "

faten , tengs fo evetink .you hang me out .if  my heart being hurt.
you so pretty face for me .yes you are .
hey faten , true all the ways n hold it only to me . you so cute ?yes you are . when you smiling n laughing to me .you perfect understanding . at the FACT ,your my life . a quite MANJE n nakal at the twisted lite of castle . ohh . my faten , this  is you .you to me .life to share each other . this is not blame to me .set we self closely .the perfect combination .makle a good RELATION.faten you keep de EPOK2 EVERY monink to me .dad is my happy day to started BREATHING .wahh ,im so glad to you :)ohh .faten your standing out my own your self and me not to alone .guaranty i will be here every night at the rain which we crop together . i will be here at your HEART . you true the one . ILOVEYOU .



#This word  you give to me when we in form 5 .Hihi :D 
     I do miss you :")
    credit to : M T A H :DD

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA :DD
Saturday, 5 November 2011 | 22:05 | 0 panda
assalamualaikum ,
Hye blogger sekalian .
Pertama sekali nak ucap "SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA "
tersangat lah meriah rumah aku nh kan , sangat lah seronok kan bila dapat berkumpul ramai ramai , masa nh jelah dapat jumpa sanak saudara yang dari jauh dan dekat :]] always make me smile .sayang aku dekat KELUARGA HUSSAIN nh :]]

# tak lupa juga kepada yang tengah menunaikan ibadah haji .lakukan lah ibadah haji dengan MABRUR bukan MALBOROW . tak tahu lah spelling tu betol tak , kalau slah harap maafkan yee :))



Older Post